Ξεκινήστε την άσκηση, αλλιώς, σας περιμένουν τέτοιες συνέπειες.

Ξεκινήστε την άσκηση, αλλιώς, σας περιμένουν τέτοιες συνέπειες

Για να διατηρηθεί ένα υγιές σώμα είναι αρκετά πολλή κίνηση είναι απολύτως βασικό. Μπορεί να μην nezranili, και, ωστόσο, προκύπτουν διαφορετικά τον πόνο. Η απώλεια της κατάστασης, γιατί σχετίζεται επίσης με χρόνιο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Έτσι ώστε αν αρχίσετε να παρατηρήσει ασυνήθιστη ο πόνος και η δυσκαμψία του σώματος το πρωί, την ώρα, να αρχίσει με την τακτική κίνηση.

Θα είναι ζοφερή και κατάθλιψη

Θα είναι ζοφερή και κατάθλιψηΑν είστε αναστατωμένος ή πιο θλιβερό από ό, τι συνήθως, και για τελευταία φορά θα περάσει το χρόνο μόνο στη δουλειά, και μετά στον καναπέ, μπορεί να είναι υπεύθυνος για την κακή διάθεση, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας.

Κίνηση υπάρχει και στην διάθεση σας πολύ μεγαλύτερη επίδραση από ό, τι νομίζετε. Η άσκηση μπορεί ακόμη και να βοηθήσει σημαντικά τους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη, είναι εξίσου αποτελεσματική με τη θεραπεία ή θεραπεία με αντικαταθλιπτικά. Η τακτική κίνηση βοηθά επίσης στην καταπολέμηση της úzkostem και κακής υγείας συνολικά.

Sulkiness και μείωση της διάθεσης, και μπορεί επίσης να καταγράφει τους αθλητές που για κάποιο λόγο με το άθλημα σταμάτησε. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι ότι η άσκηση επηρεάζει neuropřenašeče, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη, που προκαλούν την αίσθηση της ευτυχίας.

Οι άνθρωποι που γυμνάζονται, και στη συνέχεια-με την κίνηση, στο τέλος, μπορεί να είναι παρόμοια αίσθηση, πως μετά την ακύρωση του φαρμάκου. Φυσικά, δεν πρέπει να είναι top-αθλητής, για να σας βοηθήσει να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Θετικά αποτελέσματα δίνει η τακτική κίνηση χαμηλής έντασης.

“Οι ασκήσεις στο σώμα rozbouří κυριολεκτικά χημικό κοκτέιλ βελτιώνει τη διάθεσή μας. Στο μυαλό αρχίζουν να vyplavovat χημικές ουσίες σεροτονίνη και ντοπαμίνη, που είναι υπεύθυνα για μια χαρούμενη διάθεση. Και με αυτό σχετίζεται αυξημένα επίπεδα ουσιών που προκαλούν ευτυχίας και της καλής διάθεσης, των ενδορφινών. Το επίπεδο αυξάνεται περίπου 10 λεπτά μετά την έναρξη της άσκησης και η ανάπτυξη παραμένει περίπου μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση της σωματικής δραστηριότητας”, – εξηγεί trenérka Brožová.

Θα είναι περισσότερο σε θέση να το στρες

Θα είναι περισσότερο σε θέση να το στρεςΤο άγχος επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους. Τα συμπτώματα του στρες περιλαμβάνουν την αύξηση του καρδιακού ρυθμού, ένταση των μυών και την αύξηση της πίεσης του αίματος, που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις. Η τακτική άσκηση, μπορείτε, ωστόσο, το επίπεδο του στρες να μειώσει.

“Χάρη rytmickým θέματα – για παράδειγμα, κολύμβηση, ποδηλασία ή άλλες παρόμοιες αθλητικές εκδηλώσεις – vyplavují χαλαρωτικές ορμονών, που αναφέρουν σε κατάσταση ηρεμίας αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου (tp υπεύθυνη για τη λογική και το μυαλό). Αντίθετα, τη δραστηριότητα αρχίζει το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, που είναι το κέντρο της δημιουργικής εργασίας” παρουσιάζονται στο Brožová με ό, τι αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ trénovaným άνθρωπος και αναψυχής, ο αθλητής. Ενεργό άτομο έχει συνηθίσει σε τακτική φορτίο προκαλεί περισσότερες ενδορφίνες στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

“Nesportovců αρχικά πρόκειται πραγματικά μόνο για την καταστολή του πόνου και χαλάρωση και την εμπειρία έρχονται αργότερα. Κατά του στρες είναι κατάλληλα μαθήματα με την ομάδα body & mind (σώμα και νου), ήσυχο ασκήσεις, που σε πρώτη φάση είναι πρόκληση να μετριάσει μόνο το μυαλό μας και να βελτιώσει την φυσική του μορφή. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα είδη γιόγκα, pilates, body balance, port de bras, chi-τόνωση και πολλοί άλλοι.”

Μπορείτε να πεθάνουν σε νεαρή ηλικία

Μπορεί να είναι, δεν με νοιάζει, ότι το επίπεδο του άγχους σας είναι πολύ υψηλό, ότι συχνά διάθεση κάτω από το σκυλί, ότι δεν μπορείτε να το dopnout παντελόνι, ή το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Αλλά, μπορεί να είναι σε κίνηση, κάνει το γεγονός ότι η άσκηση παρατείνει τη ζωή.

Μελέτες έχουν δείξει ότι εκτός από τη μείωση του κινδύνου ορισμένων μορφών καρκίνου και τη βελτίωση των καρδιαγγειακών ασθενειών, βοηθά στην άσκηση και να ζήσει περισσότερο. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η τακτική κίνηση μειώνει τη συνολική θνησιμότητα κατά 30 %. Οι άνθρωποι που τακτικά και αρκετά πρακτικές, έχουν λιγότερο κίνδυνο να πεθάνουν από κάποια ασθένεια και να αυξήσει τις πιθανότητες να πεθάνει στα γεράματα να πεθάνει.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *