Ποια είναι τα οφέλη φέρνει η σωματική δραστηριότητα?

Ποια είναι τα οφέλη φέρνει η σωματική δραστηριότητα?

Η τακτική κίνηση μπορεί να είναι χρήσιμο όχι μόνο για όσους χειρότερο ύπνο, αλλά και για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνία. Ωστόσο, αν ασκείστε τακτικά ή μικρή, μόνο, έτσι ώστε να μην συμπεράσματα, τα οφέλη, όπως ευκολότερη ύπνο και την ποιότητα του ύπνου, είναι πιθανό, nepocítíte.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και μία ημέρα, στην οποία μπορείτε να συμπεριλάβετε τη σωματική δραστηριότητα, να σας δώσει το όνειρο για ένα μικρό κόλπο, σε σύγκριση με άτομα που δεν ασκούν καθόλου. Αλλά μόνο οι άνθρωποι που γυμνάζονται τακτικά,

μπορεί να έχουν μια σημαντική διαφορά στην ποιότητα του ύπνου.

μπορεί να έχουν μια σημαντική διαφορά στην ποιότητα του ύπνουΓρήγορα zadýcháte Αν δεν θα πρέπει να ασκείστε τακτικά, μπορεί να χρειαστεί να ανεβείτε τις σκάλες ή να μεταφέρουν βαριές σακούλες με την αγορά δεν θα πάρει αναπνοή. http://frankimono.info/

Η τακτική πρακτική οδηγεί σε βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος και plicního υγείας, με αποτέλεσμα να συμβαίνει βελτίωση των λειτουργικών καταγραφής της παραγωγικής ικανότητας και τη μείωση της δύσπνοιας, όπως και σε υγιή άτομα όσο και σε ασθενείς με χρόνιες plicními ασθενειών. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας πιο αποτελεσματικά συλλαμβάνει και απορροφά το οξυγόνο, ακόμα και αν το σώμα σας είναι κουρασμένος.

Χωρίς τακτική άσκηση, αντίθετα, το σώμα σε περιόδους στρες δεν μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά το οξυγόνο που αναπνέει, και συμβαίνει το αίσθημα κατωτερότητας. Εξηγήστε επίσης ότι, όταν κάποια στιγμή να επιστρέψει στην προπόνηση, στην αρχή και κάποια στιγμή μετά από σωματική δραστηριότητα lapáte λαχάνιασμα.

Ο μεταβολισμός σας επιβραδύνει

Ακόμη και αν το μεταβολισμό σας, στο σημείο αυτό χτυπά, όπως το ρολόι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να είναι όλη η ζωή. Την πάροδο του χρόνου, επειδή τα ναρκωτικά μετατροπή, φυσικά, να επιβραδύνει.

Ο μεταβολισμός σας επιβραδύνειΑλλά αυτή η διαδικασία μπορείτε να ελέγξετε, αν navýšíte την τωρινή σωματική δραστηριότητα, και αυτό είναι το καλύτερο συνδυασμό καρδιο άσκηση και ενίσχυση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση βοηθά να ενισχύσει το μεταβολισμό (BMR από τους άγγλους. Basal Metabolic Rate), η οποία είναι η ταχύτητα με την οποία το μεταβολισμό σας να λειτουργεί σε κατάσταση ηρεμίας, όταν necvičíte ή σε αντίθετη περίπτωση δεν είναι ενεργές.

Της γήρανσης BMR μειώνεται, και αυτό σημαίνει ότι spalujete κάθε μέρα λιγότερες θερμίδες. Τα καλά νέα είναι ότι η άσκηση μπορεί να κάψει, με τη σειρά του, να αυξηθεί. Ωστόσο, αν ο τρόπος άσκησης θα παραμείνει πολλά χρόνια, μπορείτε ακόμα να χάρη του μεταβολισμού, αρχίζουν να κερδίσει το βάρος.

Επιπλέον, σε περίπτωση έλλειψης κίνησης αχρησιμοποίητα μύες σταδιακά μειώνεται και το ποσοστό λίπους στο σώμα αυξάνεται, γεγονός που επίσης οδηγεί σε επιβράδυνση του μεταβολισμού και την πληρότητα.

Θα είστε πιο επιρρεπείς σε βλάβη

Η καθιστική ζωή συμβάλλουν στην μείωση της συνολικής δύναμης, καρδιαγγειακή αντοχή, την ευελιξία και την κινητικότητα. Μία από τις συνέπειες της μειωμένης φυσικής αγωγής μπορεί να είναι τραύμα.

Έχετε ποτέ μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες, έγιναν παραλείψεις rozeběhli στο λεωφορείο και natáhli αν μυών; Ή προσπαθείτε να άρει κάτι βαρύ (ό, τι πριν αρθεί χωρίς προβλήματα) και έβλαψαν τον εαυτό σας στην πλάτη ή το λαιμό; Και, έτσι, εμφανής μείωση της αποδοτικότητας.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *